Nieuws


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

EDI4STEEL

Tijdens de EDI4STEEL sessie bij TNO is uitgebreid gesproken over de inhoud van de order, despatch advice (voormelding), certificaat berichten. Voor meer informatie klik op:  SCNS4STEEL EDI communicatie

Op 22 maart is er een teleconference met de staalproducenten ArcelorMittal, Tata Steel, Celsa, Beltrame en worden deze berichten besproken. Bij deze meeting geeft het EU agentschap eDelivery uitleg over de EU communicatiestandaarden die we gaan gebruiken.
Mocht u meer informatie wensen over dit project mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EASY2SCAN

De aanvullende module easy2scan heeft als doel de logistieke handelingen in easy2trade te versnellen, het werkproces te registreren en pick-fouten te voorkomen. Dit gebeurt door handscanners die verbonden zijn met easy2trade te gebruiken in het magazijn, op de productieafdelingen en tijdens het transport. Gegevens worden dus direct verwerkt in easy2trade.

Easy2scan is ontwikkeld omdat de registratie van certificaten meer werk meebracht dan verwacht. Het uitgangspunt was om in het logistieke proces scanapparatuur te gebruiken en  gaandeweg ontstonden er meer idee├źn over de mogelijkheden om met de scanners het proces ook op andere punten te verbeteren.