PTV Route Optimiser ST

PTV Route Optimiser ST is ritplanningssoftware die bedrijven helpt bij het plannen van efficiëntere ritten voor het gehele wagenpark. De software verdeelt de opdrachten automatisch en geoptimaliseerd over alle voertuigen en berekent efficiënte routes voor meerdere stops, waarbij rekening wordt gehouden met relevante restricties.

Transportplanners profiteren van geautomatiseerde en dus snellere processen, waardoor ze elke week vele uren planning besparen. Bovendien leidt het gebruik van software voor ritoptimalisatie tot betere resultaten – met een positieve invloed op de uitdagingen waarmee chauffeurs onderweg worden geconfronteerd. PTV Route Optimiser ST digitaliseert uw processen en zorgt ervoor dat informatie centraal wordt opgeslagen, waardoor de transparantie toeneemt.

In deze snel-ontwikkelende wereld verwachten klanten niets minder dan snelle leveringen en actuele informatie over aankomsttijden. Deze behoefte, samen met de groeiende eisen van verladers en vervoerders om kosten en emissies te reduceren, maakt het creëren van verstandige routes die de inzet van voertuigen en chauffeurs maximaliseren belangrijker dan ooit. PTV Route Optimiser ST helpt u uw middelen optimaal te benutten en de winstgevendheid te verhogen. Besparingen van 17% of meer zijn niet ongewoon. Zelfs bedrijven met kleinere wagenparken besparen meestal 7% tot 15% door software ondersteunde planning.

website van PTV

© INAD Industrie Software B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies