Nieuwe medewerker INAD easy2trade

Deel dit bericht op

Op 15 maart jongstleden verwelkomden we Alican Yuksel binnen ons team bij INAD, waar hij is gestart in de functie van junior .NET developer. Alican heeft zijn kennis en vaardigheden opgedaan door het succesvol afronden van de voltijdopleiding Informatica aan de Avans Hogeschool in Den Bosch, een instituut dat bekend staat om zijn uitstekende programma’s en de praktijkgerichte benadering van het onderwijs.

Voordat Alican zich bij ons voegde, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan als logistieke medewerker. Deze ervaring heeft hem een uniek perspectief en een set aan vaardigheden gebracht die bijzonder relevant zijn voor zijn huidige rol, vooral gezien onze focus op het easy2trade ERP pakket. Het is Alican’s achtergrond in de logistiek die hem een dieper inzicht geeft in de uitdagingen en kansen binnen deze sector, waardoor hij een perfecte match zag met de functies en mogelijkheden van het easy2trade pakket.

Wij zijn enthousiast om Alican te mogen verwelkomen in het INAD team. Zijn toevoeging belooft niet alleen een verrijking te zijn voor ons team maar ook een versterking van onze capaciteiten om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden met de producten van easy2trade. We kijken met veel verwachting uit naar de bijdragen die Alican zal leveren aan ons bedrijf en onze projecten, en zijn ervan overtuigd dat zijn inzet en talent een aanzienlijke impact zullen hebben op ons voortdurende succes.

Welkom bij INAD, Alican! We zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team en we kunnen niet wachten om samen te werken en de toekomst van technologische ontwikkelingen binnen onze industrie vorm te geven.

Deel dit bericht op

© INAD Industrie Software B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies