Nieuwe easy2trade klant > Eriksen Staal

Deel dit bericht op

INAD kondigt met trots aan: Eriksen Staal overgenomen door HSB Groep; overstap naar easy2trade

Het is ons een genoegen te mogen aankondigen dat Eriksen Staal, een gerenommeerde speler in de staalindustrie, officieel is overgenomen door de HSB Groep. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van beide bedrijven binnen de sector.

In lijn met onze toewijding aan innovatie en technologische vooruitgang, kondigen we tevens aan dat het huidige ERP-systeem van Eriksen Staal, ProStaal, zal worden vervangen door het easy2trade ERP-pakket van INAD. Deze strategische zet is bedoeld om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

De implementatie van easy2trade, een ERP-oplossing die speciaal is ontworpen voor de staal- en technische groothandel, zal zorgen voor een naadloze integratie van bedrijfsprocessen, verbeterde data-analyse en een algehele verbetering van de operationele efficiëntie. Met deze overstap bevestigen we onze inzet voor technologische innovatie en onze ambitie om voorop te lopen in de industrie.

Wij kijken uit naar de positieve impact die deze overname en systeemtransitie zullen hebben op onze dienstverlening en de toegevoegde waarde voor onze huidige easy2trade gebruikers.

Deel dit bericht op

© INAD Industrie Software B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies