Snelle en succesvolle implementatie van easy2trade bij Eriksen Staal

Deel dit bericht op

INAD is verheugd te kunnen aankondigen dat de implementatie van ons ERP-pakket easy2trade bij Eriksen Staal een groot succes is geworden, voltooid in een recordtijd van slechts vijf weken. Deze prestatie onderstreept onze expertise en toewijding aan het leveren van superieure ERP-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de handels- en productiesector.

De overstap van Eriksen Staal naar easy2trade, van het vorige systeem ProStaal, is een voorbeeld van onze vaardigheid in het beheren van complexe datamigraties en het efficiënt implementeren van ons systeem. Alle cruciale data, waaronder klant- en leveranciersinformatie, is succesvol gemigreerd, waardoor Eriksen Staal vanaf dag één na livegang kon profiteren van de verbeterde functionaliteit en efficiëntie.

Deze implementatie is vlekkeloos verlopen dankzij de nauwe samenwerking tussen het easy2trade team, onder leiding van Jordi Vroegop, en het team van HSB, geleid door Roelof van der Wal. Hun gezamenlijke inspanningen en de toewijding van alle betrokken partijen hebben deze snelle en effectieve implementatie mogelijk gemaakt.

Bij INAD zijn we bijzonder trots op ons team en onze partners voor het bereiken van deze mijlpaal. Dit succes versterkt onze positie als leider in ERP-oplossingen en toont onze ongeëvenaarde capaciteit om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, ongeacht de uitdaging.

Voor meer informatie over de voordelen van easy2trade en onze diensten, neem gerust contact op met ons team.

Deel dit bericht op

© INAD Industrie Software B.V. | Alle rechten voorbehouden | Cookies