Functionaliteit
wat kan easy2trade voor u betekenen?


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

 

MultiCompany

easy2trade is ook beschikbaar als MultiCompany-versie voor bedrijven met meerdere vestigingen. Enkele voordelen t.o.v. twee of meer installaties van het standaardpakket zijn:
  • Elke vestiging behoudt haar eigen voorraad-, verkoop-, inkoop-, magazijn- en productieadministratie, maar alle gegevens worden opgeslagen in één centrale database zodat aggregatie van vestigingscijfers mogelijk is
  • De beschikbare voorraad in andere vestigingen is zichtbaar en reserveerbaar
  • Algemene systeeminstellingen worden centraal onderhouden
  • Ook basisgegevens van artikelen, klanten en contracten kunnen centraal worden onderhouden, terwijl alle vestigingen er individueel mee kunnen werken. Behalve efficiencywinst (geen dubbele invoer van gegevens) leidt dit ook tot een consistente manier van werken binnen de totale organisatie.
 

Meertalig

Easy2trade is zowel in het Nederlands als Frans beschikbaar. Alle documenten die naar leveranciers en klanten gestuurd worden zijn in het Nederlands, Frans, Engels en Duits af te drukken.

 

Partijregistratie

De voorraad van artikelen kan in aparte partijen voor bijvoorbeeld verschillende batches geregistreerd worden. Hierdoor is tracebility gegarndeerd. In het kader van de CE-normeringen is dit steeds meer van belang.
 

Eenheden

easy2trade is geschikt voor de staalhandel omdat er met diverse eenheden gewerkt wordt ( Stuks, KG, m¹ en m² en afgeleide eenheden als bijvoorbeeld ton of honderd m¹). Bijvoorbeeld balkstaal kan ingekocht worden in tonnen met een prijs per ton, vervolgens in stuks op voorraad gehouden worden en dan verkocht in stuks (eventueel gezaagd in een bepaalde lengte) met een prijs per honderd kilogram. Alle documenten zoals offertes, orderbevestigingen en inkooporders die naar klanten en leveranciers gestuurd worden, kunnen direct vanuit easy2trade per mail of fax (via smtp) verstuurd worden.
 

Klachten

easy2trade kent een geïntegreerd klachtensysteem. Op basis van bv orders kunnen klachten in het systeem ingegeven worden. De opvolging van de klachten wordt door middel van taken ondersteund. Doordat allerlei informatie over de klachten wordt geregistreerd kunnen er diverse analyses gemaakt worden, op basis waarvan acties ondernomen kunnen worden om het aantal klachten te verminderen.