Over easy2trade:
Soepele implementatie


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

Soepele implementatie

Bij de implementatie van easy2trade wordt een consultant met ervaring in uw branche ingezet. Hij spreekt dezelfde taal als uw medewerkers. Het is van belang dat easy2trade zo ingericht wordt als het beste bij u past, maar ook dat u gebruik maakt van de unieke mogelijkheden van easy2trade, waarmee uw bedrijfsvoering verbeterd wordt.
 

Alle business scenario’s doorgenomen

Tijdens de implementatie worden alle business scenario’s doorgenomen die voor u van toepassing zijn. easy2trade wordt hierdoor optimaal ingericht. Een en ander wordt op een standaard wijze gedocumenteerd. De uit te voeren activiteiten worden gepland en bewaakt. In de invoeringsfase worden de gebruikers opgeleid en acceptatietests uitgevoerd en conversie van gegevens worden uitgevoerd. Bij de ingebruikname wordt de voorraad, omzet ed automatisch geconverteerd en de laatste openstaande in- en verkooporders worden ingevoerd.
 

De projectbegroting

De projectbegroting en doorlooptijd worden vooraf besproken. Met behulp van een template waarin de ervaringen bij veel implementaties zijn verwerkt, worden de werkzaamheden van INAD en klant geïnventariseerd en door beide partijen geaccordeerd zodat er bij de uitvoering geen verrassingen zullen ontstaan.
 

Quickstart pakket

Met het Quickstart pakket kunt u veel tijd besparen met inrichten van easy2trade en voorkomt u fouten bij de opbouw van de basisbestanden. Bijvoorbeeld het opzetten van de indeling in artikelgroepen, ISO-benamingen, gewichten, verschillende prijzen etc. Daarnaast hoeven uw mensen niet te gaan pionieren hoe de huidige afspraken met klanten en leveranciers het beste kunnen worden vertaald in het nieuwe pakket. Het Quickstart pakket bevat onder meer de volgende gegevens:

  • Ca. 35.000 artikelen die in de staalhandel voorkomen
  • Artikelgroepindeling door middel van hoofd-, artikel-, subgroepen
  • Standaardcontracten (prijs en kortingsafspraken) voor klanten en leveranciers
  • Opties zoals bewerkingen, zagen, stralen, meniën, knippen, boren, togen
  • Standaardvulling van gegevens als landen, talen, CBS codes,
    SBI-branches, eenheden, postcodes, etc.