Functionaliteit
wat kan easy2trade voor u betekenen?


Adresgegevens

INAD Industrie Software B.V.
Kronehoefstraat 70
5622 AC Eindhoven
easy2trade@inad.nl

Tel: 040 - 2 438 407
KvK 17043337

 

easy2trade voor Administratie

Alle in- en verkoopfacturen die te maken hebben met de handels- en productieactiviteiten worden in easy2trade geregistreerd.

De inkoopfacturen worden in easy2trade eenvoudig vastgelegd door middel van het afletteren van ontvangsten. Hierdoor wordt de controle op de juistheid van de inkoopfactuur direct binnen easy2trade uitgevoerd.

 

De verkoopfacturen

De verkoopfacturen worden automatisch aangemaakt nadat de goederen geleverd zijn. Mogelijkheden met betrekking tot de facturering zijn onder meer:

  • Kleine orders opsparen voor facturatie
  • Verdichten van gegevens op de facturen
  • Facturering direct, per week of maand
  • Verzamelfacturen van meerdere orders
  • Contantfacturen
  • Creditnota’s

De facturen kunnen, indien de klant dat wenst automatisch per mail verstuurd worden.

 

easy2trade geen boekhouding

easy2trade bevat geen boekhouding omdat klanten vaak een eigen pakket hebben of de voorkeur geven aan bestaande standaard software. INAD is gespecialiseerd op het gebied van handel in staal en technische producten. Er zijn diverse goede financiële pakketten gemaakt door specialisten op dat gebied. easy2trade kan o.a. worden gekoppeld aan de pakketten Multivers en Accountview.

 

De gegevens van klanten en leveranciers

De gegevens van klanten en leveranciers worden automatisch doorgegeven aan het financieel pakket. Van alle financiële transacties worden journaalposten gemaakt die doorgegeven worden aan het financieel pakket. Inkoopfacturen en verkoopfacturen worden doorgesluisd naar het financiële pakket. De openstaande posten worden juist door easy2trade weer opgehaald uit het financiële pakket. Hierdoor kan direct bij het ingeven van een order gecontroleerd worden of de klant kredietwaardig is.
 

Posten ook in easy2trade beschikbaar zijn

Doordat de openstaande posten ook in easy2trade beschikbaar zijn, kan de debiteurbewaking in easy2trade geschieden. De afspraken die met de klant hierover gemaakt worden, worden vastgelegd en zijn ook beschikbaar (indien gewenst) voor de verkoop.